Meesteres

Al vele jaren ben ik actief als meesteres in een wereld waar jij af en toe aan deel mag nemen. Mijn ervaring is heel breed en gaat ook prive verder. Ik ben te vinden op party’s ook internationaal.Voorzichtig beginnende slaafjes introduceren tot en met trouwe slaven belonen met striemen op elk plekje van hun lijf en als waar toppertje een gloeiend brandmerk.

Ook sessies buiten of met meerdere meesteresen of slaven het is mogelijk en allemaal heerlijk, ..voor mij.

Het is genieten als jij, mijn slaaf, kronkelt in strakke boeien om te ontkomen aan de zweep of de niet te ontkomen elektro schokken.

Het is een levensstijl.

Vergis je niet, ik speel geen meesteres ik ben jouw meesteres. Ik zie waar je naar zoekt, ook al weet je het zelf nog niet.
In jouw pijn en schrik, in jouw ogen die wegdraaien naar jouw meest intense fantasie vind ik mijn genot. En als ik zie dat je alles geeft wat je bent, ben ik misschien wel genegen je te laten exploderen helemaal hulpeloos hangend, of liggend.

Mijn speelgoed.